ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ (Α.Π.189/6-11-2014)

Αθήνα, 06/11/2014

ΠΡΟΣ:

1. Τους Συλλόγους- Μέλη μας.
  2. Τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 12 (παρ. 6) του καταστατικού της Ομοσπονδίας μας, καλούνται οι πρόεδροι των Δ.Σ. των Συλλόγων-Μελών μας στη συνέλευση των προέδρων που θα πραγματοποιηθεί στις 11-12-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09.00 π.μ. στο ξενοδοχείο ZAFOLIA (Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89, Αθήνα) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Οι επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών στα εργασιακά, ασφαλιστικά, οικονομικά και κοινωνικά μας δικαιώματα.
  2. Η απαξίωση και αποδυνάμωση των υπηρεσιών μας, τόσο με τη σημαντική μείωση του προσωπικού με τις διαθεσιμότητες - απολύσεις, όσο και με την εκχώρηση και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων τους σε Ανώνυμες Εταιρίες και το ξεπούλημα των υποδομών της χώρας σε ιδιωτικά συμφέροντα.
  3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας.
  4. Απόφαση συνέλευσης προέδρων – Συντονισμός και προγραμματισμός αγωνιστικών παρεμβάσεων του Συνδικαλιστικού Κινήματος για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημείωση: Οι πρόεδροι είναι απαραίτητο να είναι εφοδιασμένοι με αποφάσεις γενικών συνελεύσεων ή, όπου δεν είναι αυτό εφικτό, με αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων.