Η ΠΟ.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στηρίζει το δίκαιο αίτημα του Σ.Ε.Τ.Ε.Ε. για την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων από τις εκλογές του ΤΕΕ το 2016 (Α.Π.146/12-7-2019)

Αθήνα, 12/07/2019

Αρ. Πρωτ. 146

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στηρίζει το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων του ΤΕΕ, οι οποίοι συμμετείχαν στις εκλογές του 2016 και παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 χρόνια.

Θεμελιώδεις αρχές του Εργατικού δικαίου τείνουν να καταργηθούν και να καταλύσουν τα αυτονόητα και κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων, οι οποίοι θα πρέπει να αμείβονται για την εργασία την οποία παρέχουν. Πόσο δε μάλλον όταν αυτή πραγματοποιείται εκτός ωραρίου και πέραν των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.

Καλούμε τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε., καθώς και οποιονδήποτε υπεύθυνο σχετικό με το θέμα, να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα των απλήρωτων εργαζομένων του ΤΕΕ.

Screenshot